Zašto Harvest

Zajedno sa vama spremni na budućnost

Živimo u vremenu kad se o svojoj finansijskoj sigurnosti moramo brinuti sami. Zato postaje sve očiglednije da svakome od nas osim doktora, zubara, advokata … treba i lični finansijski savetnik.

Nezgode, tragični slučajevi, teške bolesti se dešavaju svakog dana. Teško se mirimo sa gubitkom bliskog rođaka, ali je teže kad zbog tragičnog događaja zapadnemo u finansijske teškoće.

Osnovali smo Harvest da bismo vam u slučaju nesrećnih događaja, promena, uređenja odšteta ili osiguranja pomogli.

Zaista, naše stranke su naše najveće bogatstvo.

Naša misija je da se brinemo za vas i vaše najbliže:

  • da vam savetujemo,
  • da vas osvestimo,
  • da se brinemo za vašu socijalnu i finansijsku sigurnost i nezavisnost.

Naši stručnjaci sa položenom licencijom zastupnika u osiguranju će vas posetiti u vašem domu te vam pomoći u izboru kvalitetnih programa osiguranja i štednje koji su za vas najprikladniji. Na prvom sastanku će vam takođe besplatno, konkurentno i nepristrasno savetovati te vas upoznati sa novostima iz široke palete proizvoda, brižljivo izabranih poslovnih partnera koji spadaju u sam vrh preduzeća sa tom delatnošću.

Pošto želimo sa vama deliti mišljenja i iskustva, konstantno organizujemo informativne susrete i radionice, na kojima nas možete pitati o svemu u vezi sa našim programima. Mi ćemo saslušati vas i vaše probleme i pokušati zajedno da nađemo rešenje. Naši susreti su često idealna prilika da vas upoznamo s aktuelnim informacijama i novostima na tržištu osiguranja i finansija.

Garantujemo vam da ćete biti 100% zadovoljni. Stranke nas vole jer ih cenimo te im ulepšavamo život.
Za sva neodgovorena pitanja, brige ili nejasnoće možete 24 časa na dan pozvati jednog od naših iskusnih saradnika koji će vam na vaša pitanja dati optimalna i objektivna rešenja, u zavisnosti od situacije na tržištu.