Vaša prilika

Poslovna prilika za svakoga

Jeste li razmišljali o svojoj sudbini, životnom cilju? Šta u životu želite raditi? Kakva je vizija koja bi vam donela sreću, miran život u blagostanju te vam pomogla da nekom ostavite svoje nasledstvo?

U društvu Harvest vam možemo prvenstveno ponuditi školovanje, putovanja, nova prijateljstva, zabavu, a zatim i uspešnu i motivacijsku karijeru. Svima su garantovane jednake poslovne mogućnosti, bez obzira na pol, nacionalnost, starost, kulturu, političku ili versku opredeljenost, obrazovanje ili struku. Nudimo vam priliku za bolji život. Sa zadovoljstvom ćemo vas povesti među najbolje, motivisati vas i prikladno nagrađivati.

Za vas smo razvili poseban sistem obrazovanja i nazvali ga Univerzitet finansijske nezavisnosti. U okviru Univerziteta finansijske nezavisnosti ćemo vas:

  • finansijski obrazovati
  • omogućiti vam da učestvujete na brojnim stručnim seminarima za vodeće, radionicama, vrhunskim kongresima za vodeće... te
  • vam pomoći da steknete različita nova znanja, strategije i tehnike.

Uz našu pomoć za nekoliko godina možete postati stručnjaci na području prodaje, vođenja, finansija, komunikacije, investicija, pregovaranja ...

Steći ćete životno obrazovanje na svim područjima, koje vam ne može dati niko drugi. Postaćete zastupnik osiguranja-savetnik sa licencijom. Nakon toga ćete poboljšati kvalitet svog života i života svojih najdražih.

Izabraćete najperspektivniju branšu u današnje vreme: osiguravajuću i finansijsku industriju, koja će u budućnosti rasti i razvijati se neverovatnom brzinom. Industrija pruža sigurnost, ugled te ličnu i finansijsku slobodu.

Da li ste spremni izaći iz udobnosti svoje fotelje i dokazati da postoji svetliji, uspešniji put?

Želite li sa nama živeti životom finansijske slobode, nezavisnosti, visokog standarda i natprosečno visokih zarada? Pridružite nam se, sami ćete odlučiti s kim, kada i koliko ćete raditi.

Pridružite se