Predstavljanje Harvesta

Obavljamo usluge koje nam stvaraju sve životnu saradnju sa našim strankama.
Podrobnu ponudu možemo ponuditi pojedincima, porodicama, preduzećima... Naši stručnjaci- zastupnici u osiguranju uz pomoć provjerenih stručnih informacija - mogu vam pomoći pri izboru pojedinačnih proizvoda osiguranja i drugih investicija.

Za pet godina, uprkos jakoj konkurenciji, ostajemo među najboljima. Danas smo jedno od vodećih međunarodnih preduzeća, specjalizovanih za osiguranje i finansijsko savetovanje u Sloveniji, BiH i Srbiji.

Pošto želimo biti najbolji, s najboljima sarađujemo.

Temeljne vrednosti

Pri svemu što radimo, ljudi su na prvom mjestu. Verujemo da najveći uspeh i zadovoljstvo za nas predstavlja ostvarenje snova i ciljeva naših stranaka.

Temeljne vrednosti nas prate u svemu što radimo i predstavljaju bogatstvo, koje štitimo svaki dan. Privlačimo osobe koje žele s nama deliti ista ubeđenja i bolje nas povezuju u tim.

  • Pripadnost - verujemo, imamo poverenje i maksimalno doprinosimo zajedničkim ciljevima;
  • Motivisanost, pozitivna prirodnost – je jedini način našeg rada;
  • Učenje i lično napredovanje - neprestano usvajanje znanja nam omogućava, da postanemo
    i ostanemo stručnjaci;
  • Nesebična pomoć pri zajedničkom radu - »više glava više zna«, zato stalno i s radošću
    izmenujemo iskustva;
  • Poštovanje, prihvatanje i razumevanje pojedinaca - rado vas imamo i cenimo vas.

Misija

Našim strankama pomažemo da promene život. S pravim osiguravajućim i finansijskim proizvodima, odgovarajućim savetima i iskustvima uveravamo finansijsku stabilnost pojedinca i porodice.

Sistemom rada i načinom školovanja našim saradnicima pomažemo da postanu nezavisni samostalni preduzetnici i stvaramo okolinu za ispunjenje njihovih preduzetničkih ideja.

Svoju misiju već veoma uspešno ostvarujemo takođe i na novim tržištima, gdje su odlični rezultati posledica bogatih iskustava, dinamičnosti, prave osposobljenosti i pravilnog usmerenja.

Prijava na e-novosti

Prijava

Odjava

Kontakt s nama


Zaposlenje

Ako istupate na svom području rada, znate svoju misiju, imate postavljene ciljeve, možete nam se javiti za bilo koje područje rada.

Proverite koja radna mesta trenutno nudimo >>