Harvest Academy

Ljudima su u životu važne različite stvari, a svima je zajednička želja sigurnost, napredak, usvajanje novih znanja, spretnosti i veština, lični razvoj i samopouzdanje. Tako idemo, svako za sebe i svi zajedno putem samoostvarenja, kreativnosti i uspeha. Interesi i želje pojedinaca stapaju se sa interesima društva Harvest, što nas povezuje u veliku grupu koja sve vreme širi vidike i napreduje.
 
Naše druženje na različitim predavanjima i radionicama, seminarima i obukama pomaže nam da iz dana u dan budemo još bolji, što se odražava u našem radu sa strankama. Naša misija je da ljudima pomažemo u pronalaženju najboljih rešenja za njih. To nam uspeva jer se sve vreme obrazujemo, nadograđujemo svoje znanje u svim oblastima osiguranja, finansijskih ulaganja i sigurnih investicija za budućnost jer želimo ostati na najvišem nivou ličnog finansijskog savetovanja. Svesni smo da je učenje put kome nema kraja, zato se u društvu Harvest brinemo za kontinuirano stručno obrazovanje svojih saradnika i unapređenje veština iz raznih oblasti. Zajednički uspeh nas čvrsto povezuje, motiviše, daje nezaustavljivu energiju i želju za napretkom. Zato se družimo i van radnog vremena kad je u prijatnoj atmosferi lakše porazgovarati te se opustiti.
 
Svesni smo da je prijateljstvo i osećaj pripadnosti društvu Harvest nešto dragoceno, što u modernom svetu nije često. Sve to se odražava u radu sa strankama jer se pozitivna energija prenosi i na njih. Za njih pripremamo informativne radionice gde im savetujemo kako da razborito rukuju sa novcem, jer dobrih saveta nikada nije dovoljno. Neumorni savetnici društva Harvest svoje znanje sa veseljem dele sa njima.

Pridružite se


Zaposlenje

Ako istupate na svom području rada, znate svoju misiju, imate postavljene ciljeve, možete nam se javiti za bilo koje područje rada.

Proverite koja radna mesta trenutno nudimo >>