info@harvest.rs
NASLOVNA > SAVETNIKI > Tomi Oražem
Tomi Oražem
Direktor

» Uspeh nije konačan, neuspeh nije fatalan.

Ono što jeste važno je hrabrost da se nastavi dalje.« 

Vinston Čerčil

O MENI

U oblasti ličnog finansijskog savetovanja je prisutan od 1993. godine i aktivno se bavi stvaranjem profesije ličnog finansijskog savetnika. Tokom čitavog perioda daje veliki naglasak na obrazovanje i zato se stalno školuje u zemlji i inostranstvu. Ponosan je što misiju i viziju kompanije ostvaruje sa tako iskusnim i etičkim timom.

Kao diplomirani ekonomista brine o kontinuiranom razvoju kompanije, upravljanju i praćenju te o doslednom donošenju poslovnih odluka. Zna da je preduslov za uspešan rad i izvanredne rezultate društva poštovanje i otvorena komunikacija sa svima, kako sa saradnicima tako i sa poslovnim partnerima. Veruje u dobre međuljudske odnose, ulaganje u tim, vođenje po primeru, i u činjenicu da celi tim od implementacije ciljeva kompanije ostvaruje i lične ciljeve. To je upravo ono što dugoročno obezbjeđuje uspeh.

U svom radu se fokusira na rešavanje obećanih zadataka, čime želi postići zadovoljstvo svih uključenih strana. Danas vodi nekoliko kompanija, u Sloveniji, Srbiji i Bosni i Hercegovini. U Sloveniji i inostranstvu sarađuje sa mnogim vodećim kompanijama, što od njega traži sistematičnost, istrajnost i smelost. U proteklih nekoliko godina ga je to inspirisalo i danas se ponosi svim svojim dostignućima, društvom i ljudima sa kojima dobro sarađuje na putu uspjeha. Na putu uspjeha ga vodi misao Chrisa Grossera:  »Prilike se ne zbivaju, stvaramo ih mi.«

Stečena znanja i licence:
  • diplomirani ekonomista
Kako vam lični finansijski savetnici iz Harvesta mogu pomoći?
BOGATIM ISKUSTVIMA
Imamo već preko 10.000 zadovoljnih klijenata.
POTPUNOM OBJEKTIVNOŠĆU
Vaše zadovoljstvo nam je uvek na prvom mestu!
VRHUNSKIM TIMOM
Više od 20 licenciranih i pouzdanih finansijskih stručnjaka.
INDIVIDUALNIM PRISTUPOM
Odani smo najvišim etičkim standardima!
Proverite kako vam možemo pomoći da uredite lične i poslovne finansije!
Kontaktirajte nas i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku.